Sommarvärme

Var är den?   Sommarvärmen, det har ju varit en fin vår men nu när vi kommit in i juni, som ska vara en sommarmånad, är det ju kallt som bara den. Nationaldagen var det dags för en mc-tur runt Sommen. Vi samlades ett bra gäng på en drygt tiotal hojar vid Preem. Första delen fram till Torpön var det som sagt, kallt. De flesta av oss tyckte nog att det var skönt att få sitta inne och njuta av en fin lunch i restaurangen vid Torpöns färjeläge.
Efter lunchen kom faktiskt solen bitvis fram och gjorde tappra försök att värma oss. Vid stoppet i Malexander var det riktigt gött i solen. Prisutdelningen för dagens lotteri skedde också där vid Malexanders kyrka. Knabbis klargjorde innan att om jag vinner idag igen så ska han aldrig vara med på dessa lotterier mer. Vad händer?
Jo jag står där sist av alla med mitt kort kvar, alltså, högsta vinsten! Vet själv inte vad som hänt, jag brukar sällan vinna vid sådana här tillfällen. Men sista tiden verkar det ha vänt. Om det nu kunde bli en vinst på lotto eller nåt sånt.


RSS 2.0