MC-Rally

Stonestreets MCC årliga mc-rally var som vanligt ett utmärkt arrangemang. Ett hyggligt antal hojåkare från Hultsfred drog till Vimmerby för en fin tipsrunda med både teoretiska och praktiska övningar. Av de115 startande gick flera priser till oss från Hultsfred. Flera bilder och även filmer från rallyt finns på www.finndomoriders.se


Kul tur = Kultur

Lördagen tillbringade vi på hojen, en kulturtur med besök på
championjonodling, glashantverk och K-macken i Alsterbro


Meningslös skadegörelse

SAABen stod parkerad på bondebygatan i Vimmerby valborgsmässoaftons kväll.
Varför kan inte någonting få vara ifred? Är det avundssjuka på att nån har en bil som man tycker är fin, eller?

Hur som helst så hade kvinnan i huset bredvid vaknat av att larmet gick och hon såg ungdomar springa från platsen där de hade sparkat stora bucklor och veck på bilen. På båda sidor! Även bakluckan hade fått sig en rejäl omgång, lyse och reflexrampen behöver bytas, samt repor troligen gjorda med en brödkniv som låg under bilen.

Polisanmälan gjordes direkt, vi skickar en blankett, var svaret?!
Det här kostar ju bara en massa pengar till ingen nytta. Jo, möjligtvis för firman som får återställa bilen till det skick som den var innan valborgsmässoafton.
Tanken var att bilen skulle säljas nu efter att den besiktas, men nu ser det inte ut att bli av. Förra året fanns det också en tanke på att sälja och annonsen var inne. En spekulant från Gotland ringde och tänkte komma över, vad hände då? Jo den blev påkörd! Är inte meningen att den ska säljas.
Visst har man rätt att få bli förbannad?


RSS 2.0